Author Archives: admin

Kilpailut 2021

Vuoden 2021 kilpailupäivät:
-15.5. Haukiuistelu
-5.6. Mestaruusuistelu
-3.7. Karjalohja-uistelu
-17.-18.7. Kuhauistaja
-21.8. Garmin-uistelu
-18.9. Syysuistelu

Kuhauistaja järjestetään tänä vuonna!

Suomen perinteisin vetouistelukilpailu Kuhauistaja järjestetään myös tänä poikkeuksellisena vuonna. Kilpailu pidetään ennalta ilmoitettuna viikonloppuna 11.-12.7.2020. Lue lisää täältä.

Muut Lohjanjärvi-cupin kilpailut on peruttu tältä vuodelta. Lohjan Kalaseuran oma Mestaruusuistelu järjestetään 8.8.2020.

Cup peruttu, SM-kisat siirretty

Virallista Lohjanjärvi-cupia ei järjestetä vuonna 2020. Uistelun SM-kisat Lappajärvellä siirtyvät vuodella eteenpäin kesälle 2021.

Suomen Uistelutoimikunta 5.5.2020:
”Valtioneuvosto päätti kokoontumisrajoituksen jatkuvan 1.6 lähtien max. 50 henkeä. Se tarkoittaa, ettei kisoja voi suosituksen mukaan pitää ainakaan kesäkuussa. Rajoituksien poistamisesta ei vielä kukaan tiedä. SUT:n hallitus totesi, ettei seuraavan vuoden kisapaikkojen jakaminen enää onnistu tasapuolisesti. Tämän vuoksi hallitus päätti siirtää SM-kisat 2020 Lappajärvellä vuoteen 2021. Päivämäärä 31.7-1.8.2021. Samalla siirretään myös OPM-cup, jota ei siis järjestetä tänä vuonna. SM-kisapaikat cupien osalta siirtyvät myös vuodella eteenpäin. Cupit voivat pitää kisoja koronarajoituksien mukaan, mutta tämän vuoden kisoilla ei jaeta SM-kisapaikkoja, ei henkilökohtaisia, eikä paikkamääriä osallistujien mukaan. SUT:n hallituksen kanta on, että noudatetaan Valtioneuvoston koronaohjeita.”

-Kaikki jotka ovat saaneet SM-paikan 2020 kisoihin, saavat automaattisesti paikan 2021 vuodelle siirrettyihin kisoihin.
-Vuonna 2020 ei järjestetä virallista SUT:n alaista Lohjanjärvi-cupia.
-Lohjan Kalaseura seuraa kokoontumisohjeistuksia ja voi järjestää kauden aikana yksittäisiä uistelukilpailuja, mikäli ohjeistukset sen sallivat.

Haukiuistelu peruttu

Tämän vuoden Haukiuistelu on peruttu vallitsevan koronatilanteen takia Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Lohjan Kalaseuran hallitus tutkii mahdollisuutta siirtää kilpailu myöhempään ajankohtaan. Seuran hallitus tiedottaa tämän vuoden cupin osalta kokonaiscupin pistelaskusta myöhemmin.

Uistelujaoksen kokoontuminen (PERUTTU)

Uistelujaoksen kauden aloituspalaveri 1.4.2020 klo 18.00. Paikka Laurinkatu 24, kerhohuone. Käynti takapihan kautta. Kaikki uistelukisoihin osallistuvat Lohjan Kalaseuran jäsenet paikalle!

Mikäli haluat olla mukana järjestelyissä ilmoittaudu spostilla jussi.sakari.eloranta(at)outlook.com Toivomuksia hommista, ilmoittautuminen, jäiden/peräkärryn haku Porlasta, punnitus. Teen listauksen edellisvuosien malliin ja laitan spostilla ilmoittautuneille.
Jokaiseen kisaan tarvitaan 6-8 henkilöä vapaaehtoisia, jotta kisat sujuvat jatkossakin hyvin. Uudet ideat ja kehitysehdotukset sähköpostilla myös, kiitos. -Jussi

Venemessumatka

Lohjan Kalaseuran yhteiskuljetus Venemessuille lauantaina 8.2.2020.

 HINTA seuran jäseniltä VAIN 5 €/hlö, muilta 10 €/hlö
 Maksu käteisellä bussissa (oltava tasaraha)
 50 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Lähtö klo 10 Virkkalasta ja pysähtyy seuraavissa paikoissa:
1) Virkkala (https://goo.gl/maps/fAZMKhXLNmazJoWd8)
2) Ojamo (https://goo.gl/maps/dM13EMGyjHG5XnbB9)
3) Kirkkokenttä (https://goo.gl/maps/uBB1WNij1eTq172bA)
4) Mäntynummi (https://goo.gl/maps/mNUf8ewmCWjEgoW18)
5) Muijala (https://goo.gl/maps/tF99WzFR8Mqv9XZP7)
Ole ajoissa pysäkillä!

Lähtö takaisin klo 18.30 Messukeskukselta, sama reitti kuin tullessa.

Ilmoittautuminen:
info(at)lohjankalaseura.com tai tekstarina 040-6621771
 Ilmoita lähtijä(t) ja puhelinnumero
 Oletko seuran jäsen vai et
 Miltä pysäkiltä tulet kyytiin

Pääsylippu messuille ei sisälly hintaan, jokainen hoitaa sen itse.

Messuohjelma, liput yms: https://vene.messukeskus.com/

Kilpailupäivät 2020

Alustavat kilpailupäivät 2020:
-Haukiuistelu 16.5.
-Mestaruusuistelu 6.6.
-Karjalohja-uistelu 27.6.
-Kuhauistaja 11.7.
-Garmin-uistelu 22.8.
-Syysuistelu 19.9.

2019 cupin voittajaksi Harri Nikula

Cupin loppuhuipennus uisteltiin pilvisessä kelissä ja miedossa tuulessa. Kärkitaistelu oli tänä vuonna niin tasainen kuin se vain voi olla, sillä ykkönen ja kakkonen päätyivät tasapisteisiin! Voittajaksi parempien sijoituksien turvin kruunattiin Harri Nikula ja Harri Halttunen (132pst). Hopealle Markku Suomela ja Janne Kavonius (132pst). Pronssille nousi Tuomas Hutrin venekunta Syysuistelun voiton turvin (122pst).

SM-paikan 2020 Lappajärven kisoihin lunastivat:
-Harri Nikula
-Markku Suomela
-Tuomas Hutri
-Pentti Koponen
-Miro Sintonen
-Teemu Järvinen

Paikan saaneiden kippareiden tulee ilmoittaa 1.11.2019 mennessä ottavatko he SM-paikan vastaan.

Joukkuekilpailu päätyi myös tasapisteisiin! Parempien sijoituksien turvin voittajaksi Lohen Toivot (Koponen, Suomela, Kyöstilä) ja hopealle KuhanVetäsen (Hutri, Sjögren, Järvinen). Pronssille Saalistajat (Tupola, Hampori, Kuokkanen).

Kiitokset kaikille cupin kilpailuihin tänä vuonna osallistuneille! Toivomme jälleen palautetta kilpailuihin liittyen, jotta cupista voidaan tehdä entistä parempi ja kiinnostavampi. Palautetteet mielellään info(at)lohjankalaseura.com tai suoraan esim. seuran hallituksen jäsenille.

Kuhauistaja siirtyy

Kuhauistajan päivämäärä muuttuu! Kilpailu siirtyy alkuperäisestä viikolla eteenpäin eli uusi ajankohta on 20.-21.7.2019.

Muutos johtuu Aurlahden rannan tuplabuukkauksesta triathlon-kilpailujen takia. Kilpailun siirtäminen oli tällä kertaa paras vaihtoehto kannaltamme. Lohjan Kalaseura pahoittelee siirrosta mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

Uistelujaoksen kokous

Uistelujaoksen kokous 10.4.2019 klo 18 alkaen Purkatin tiloissa (Takasenkatu 50). Nyt tarvitaan mukaan kaikki uistelukisojen kävijät. Laittakaa päivä kalenteriin ja sana kiertämään vanhoille ja mahdollisille uusille halukkaille. Tämä on se hetki, kun Lohjan uistelukisoista tehdään parempia ja toimivampia, ole siis mukana vaikuttamassa.