Monthly Archives: maaliskuu 2011

OPM-CUP 2011

Ilmoittautuminen OPM-cupiin kaudelle 2011 on alkanut Uistelutoimikunnan nettisivuilla. Muista ilmoittautua ajoissa ennen ensimmäisiä kilpailuja, joista OPM-cupin pisteitä voi tavoitella. Kannattaa muistaa myös OPM-cupiin osallituville järjestettävä lisäkilpailu, Tuurin Kuha! Suurimman kuhan saajalle erikoispalkinto. Lue tarkemmat säännöt OPM-cupin sivuilta.

Saaliskuvat

Vanhoilla nettisivuilla ollut saalispäiväkirja on poistunut käytöstä. Sen tilalle on nyt tehty ljc.kuvat.fi kuvapalveluun oma kansio saaliskuville. Yläpalkista klikkaamalla ”Kuvat / videot” –> ”Lähetä saaliskuva” aukeaa sivu, jonka kautta Lohjanjärveltä saatujen kalojen kuvia voi lähettää tarkempine tietoineen. Ylläpito lisää kuvat galleriaan mahdollisimman nopeasti. Vanhassa saalispäiväkirjassa olleet kuvat on lisätty galleriaan omaan kansioonsa. Ei muuta kun kuvia tulemaan!

Uudet sivut!

Monta vuotta hyvin palvelleet lohjanjarvicup.com sivut ovat kokeneet täydellisen muutoksen. Hyvää pitää kehittää vieläkin paremmaksi, eikä tuudittautua hyvänolon tunteeseen… Vanhoissa ei periaatteessa ollut mitään vikaa, vaan suurimpana syynä muutokseen oli uusien sivujen huomattavasti helpompi muokattavuus sekä päivittämisen helppous, verrattuna vanhojen sivujen perinteiseen menetelmään (html editori + ftp). Uudet sivut pohjautuvat WordPressin erittäin suosittuun ja nykyaikaiseen palveluun. Lisäksi mahdollisuudet uusien sosiaalisten palveluiden käyttöön ovat hyvät.

Sisällössä muutoksia ei juurikaan ole tullut. Yläpalkista löytyy näppärästi kaikki tarvittava, kisainfot karttoineen ja vuoden 2011 tietoineen. Kisakeskuksien tiedot on eritelty omalle sivuilleen karttalinkkeineen, joten paikalla on helppo löytää kauempaakin tulevien. Lisäksi kaikki Lohjanjärven laskuluiskat on lisättu Kalamies.comin uuteen upeaan karttapalveluun, käykää tutustumassa! Palveluun voi jokainen lisätä laskuluiskien karttalinkkejä.

Kuvat ja videot tulevat jatkossa erilliseen kuvat.fi palveluun, jonka linkki löytyy myös suoraan yläpalkista. Kuvasivuille tulee myös kuvia vanhoista tapahtumista. Linkit välilehdeltä löytyvät kaikkien muiden alueellisten uistelu-cupien kotisivut, muita uisteluaiheisia linkkejä sekä paikallisten uistelutiimien kotisivulinkit.

Viimeisenä yläpalkissa on Lohjan Kalaseuran kilpailut, jonka alta löytyy infot kaikista muista seuran järjestämistä kilpailuista, jotka eivät kuulu Lohjanjärvi-cupiin. Näiden kilpailujen tiedot tulevat päivittymään vuoden mittaan lähempänä kilpailuja.

Uusimmat päivitykset löytyvät jatkossakin tältä etusivulta. Sitä mukaan kun uusia tulee, vanhoja siirtyy arkistoon. Arkistossa päivitykset lajitellaan kuukausien mukaan, arkisto löytyy sivujen oikeasta alakulmasta. Etusivulle tuleviin päivityksiin voi jokainen jättää omia kommentteja ja mielipiteitä asioista, rakentava palaute on tervetullutta.

Uutena juttuna sivuille on ilmestynyt Facebook sovellukset. Yli 1,5 miljoonaa suomalaista on rekisteröitynyt Facebookkiin, joten käyttäjäpotentiaalia on huimasti. Oikeassa laidassa oleva ikkuna näyttää Lohjan Kalaseuran Facebook ”seinän” uusimmat tilapäivitykset reaaliajassa. Toinen uusi juttu, jo Facebookia käyttäville, on jokaisen uuden kotisivujen päivityksen sekä jokaisen cupin sivujen alalaidasta löytyvä ”Tykkää” painike. Ottakaahan aktiivisesti käyttöön, vaikka heti tämän postin alapuolelta!

SM-paikat 2012

Tulevalla kaudella karsitaan SM-paikoista vuoden 2012 kisoihin. Kisat on saanut järjestettäväkseen Häme-cup ja kilpailupaikkana on Kyrösjärvi. Lohjanjärvi-cupin viisi parasta venekuntaa sekä paras joukkue kaudelta 2011 saavat paikan kisoihin.

Toinen vaihtoehto ansaita kisapaikka on valtakunnallinen OPM-cup, jossa on jaossa 30 SM-paikkaa. Lisäksi varapaikkoja tulee OPM-cupissa vuosittain useita. Tarkemmat tiedot, ilmoittautumisohjeet sekä säännöt löytyvät Suomen Uistelutoimikunnan nettisivuilta. Lisäporkkanana OPM-cupissa on tänä vuonna suurimman kuhan kilpailu hyvillä palkinnoilla, Tuurin Kuha! OPM-cupissa jaossa kolmelle parhaalle todella hyvät palkinnot!