Monthly Archives: toukokuu 2011

Lukkopalvelu Mestaruusuistelu

Cupin toinen osakilpailu käydään tulevana sunnuntaina. Kilpailuaika on klo 12-19 ja siirtymät 30 min per suunta. Kilpailu on pistekilpailu, joten kuhat ja mahdollisesti myös toutaimet ovat varmasti ratkaisevassa roolissa haukien lisäksi.

Kilpailussa palkitaan viisi parasta venekuntaa! Sijat 1-3 lahjakortein, 4-5 tavarapalkinnoin.

Lisäksi suurin hauki ja kuha palkitaan tavarapalkinnoin!

Luvassa varmasti jännittävä kilpailu, tervetuloa sunnuntaina mukaan!

KISAINFO

Raymarine Haukiuistelu tulokset

Raymarine Haukiuisteluun starttasi 44 venekuntaa. Pilvisessä ja sateisessa kelissä uisteltu kilpailu tarjosi jälleen huimia kärkituloksia ja suuria haukia. Kilpailussa pääpalkinto jaettiin suurimmalle hauelle, jonka voitti 6,88kg hauella Markku Saarion venekunta. Täpärästi toiseksi jäi Tuomas Hutrin porukka 6,86kg kalalla. Kolmas oli Marko Aaltosen 5,155kg painanut hauki.

Parhaan kokonaissaaliin uisteli jo toisen kerran peräkkäin Harri Nikula. Puntarille Nikulan venekunta toi yli 44 kilon haukisaaliin! Tiukan haasteen tarjosi Harri Tolosen tiimi, jolle kakkossija lohkesi 36 kilon saaliilla. Suurimman hauen uistellut Saarion venekunta tuli kolmanneksi 29 kilon saaliilla.

Tulokset

Kiitokset kaikille osallistujille! Cup jatkuu sunnuntaina 5.6.2011 Lohjanjärven Mestaruusuistelulla.

 

Kausi starttaa, muistakaa joukkuekilpailu!

Uusi kausi on starttaamassa tulevana viikonloppuna. Lohjanjärvi-cupin joukkuekilpailu on jälleen tänä vuonna ILMAINEN ja kestää koko cupin ajan. Joukkueen muodostaa kolme venekuntaa. Joukkuekilpailu ei velvoita mihinkään, eikä osallistumispakkoa ole jokaiseen osakilpailuun. Suuria palkintoja ei joukkuekilpailussa ole luvassa, mutta kauden päätteeksi kolmelle parhaalle joukkueelle pokaalit ja jotain pientä tavarapalkintoa. Palkintoja tärkeämpää on mielenkiintoinen kilpailu sekä maine ja kunnia! Uudet joukkueet ovat erittäin tervetulleita mukaan tänäkin vuonna.

MUISTA ILMOITTAA JOUKKUEESI HETI HAUKIUISTELUN ILMOITTAUTUMISESSA!

Raymarine Haukiuistelu

Raymarine Haukiuistelu lauantaina 14.5.2011 klo 10-17

Haukiuistelun nimi vaihtui viime hetkillä pääsponsorin mukana. Tänä vuonna kilpailun nimenä on siis Raymarine Haukiuistelu ja yhteistyökumppanina NavSystems.

Pääpalkinto suurimman hauen saajalle Raymarine A57D karttaplotteri/kaiku yhdistelmälaite!

Muina palkintoina mm. Raymarine RAY49E DSC VHF-puhelin + Glomex antenni, Raymarine RAY101E kannettava VHF-puhelin, MUSTO vetolaukkuja…

Kolme suurinta haukea ja kolme suurinta yhteistulosta palkitaan!

KISAINFO

Kisakartta

Kisakarttaan tullut pieni päivitys Hermalanselän osalta. Päivitetty kisakartta nyt sivuilla.