Monthly Archives: elokuu 2011

Päiväkumpu-uistelu

Tuleva sunnuntaina on yksi tämän vuotisen cupin odotetuimpia hetkiä. Cupin uusi kisa, Päiväkumpu-uistelu, käydään Karjalohjanselän vesillä ensimmäistä kertaa!

Kilpailukeskuksena toimii Kylpylähotelli Päiväkumpu, jonka rannassa kilpailukeskus sijaitsee. Veneille on varattu Päiväkummun laituri sekä pienemmille veneille uimaranta. Veneiden lasku tapahtuu Karjalohjan venerannasta. Tarkemmat tiedot ja karttalinkit täältä.

Kilpailusta on tulossa todella mielenkiintoinen ja uutena sääntönä on 5kpl kalarajoitus per kalalaji. Kilpailussa palkitaan viisi parasta sekä suurin kuha ja hauki. Kokonaiscupissa taistelu kärkipaikoista on todella tiukkaa ja Päiväkumpu-uistelussa haetaan asemia ennen kauden päätöskilpailua.

Tervetuloa!

KISAINFO + KARTTA

Lohjan Kalaseuran Mestaruusuistelu

Kimmo ja Santeri Kuokkanen, suurepi kuha 3,45kg

Lohjan Kalaseuran Mestaruusuisteluun starttasi 16 venekuntaa. Keli oli alussa tuulinen ja puolipilvinen, mutta rauhoittui iltapäiväksi. Suurinosa veneistä lähti Mustion suuntaa, mutta muutamat jäivät Aurlahden ja Isonselän vesille. Kalantulo oli varsin rauhallista ja syönti useimmilla heikkoa. Kilpailussa oli uutena sääntönä kolmen kalan rajoitus per kalalaji. Voittosaaliiseen ei rajoituksilla ollut juuri vaikutusta, sillä Kuokkasen Kimmo Santeri poikansa kanssa uistelu ylivoimaisen voittosaaliin. Voiton takasi kolme kuhaa ja kolme haukea, joista yhteispisteet 32890 pst.

Toiseksi kahdella kuhalla sijoittui venekunta Tuomas Hutri, JP Kinnunen, Jussi Hutri, Jussi Hietala 14370 pisteellä. Toinen kuhista oli kilpailun suurin kuha 3,8 kiloa.

Jussi Hietala ja kilpailun suurin kuha, 3,8kg

Kolmas oli Petri Sjögren, Tomi Nevalainen, Pasi Nevalainen, pistesaaliilla 12420, joka koostui kolmesta kuhasta.

Kilpailun 16 venekunnasta vain puolet toi kisakaloja puntarille.

TULOKSET

KUVAT

SM 2011, Oulujärvi

Kuhanvetäsen 1 starttijonossa

SM-kisat pidettiin kuluneena viikonloppuna Oulujärvellä. Lohjanjärvi-cupilla oli kisoihin viisi paikkaa ja cupia edustivat viime vuoden cupissa viiden joukkoon sijoittuneet venekunnat.

Tässä tulokset Lohjanjärvi-cupin edustajien osalta:

-Harri Tolonen 18. (106130 pst)
-Tuomas Hutri 23. (101150 pst)
-Jussi Haveri 58. (72650 pst)
-Pentti Koponen 65. (69770 pst) + kisojen suurin hauki 11,06kg!
-Markku Suomela 126. (28440 pst)

Lohjanjärvi-cupin joukkue (Tolonen, Koponen, Suomela) oli joukkuekisassa 10.

Team Hajox lähtösateessa

TULOKSET

Suomen Uistelutoimikunnan kokouksessa SM 2013 kisaisännyyttä hakivat Iisalmi ja Kerimäki (Puruvesi). Äänestys oli tiukka ja Iisalmi voitti äänin 12-8. SM-kisat 2013 pidetään 10.-11.8.2013 Iisalmessa.

Tulevien 2012 ja 2013 SM-kisojen infot lisätty keskustelupalstalle.