Monthly Archives: kesäkuu 2012

Kuhauistaja tiedote

Infoa Kuhauistajaan tulijoille.

Kipparikokous klo 17.15, jonka jälkeen veneiden tarkastus. Jokaisesta veneestä oltava edustaja kipparikokouksessa sekä veneellä kipparikokouksen jälkeen.
Kalat tuodaan punnitukseen laskuluiskan viereisen laiturin päähän, josta kalojen tuoja siirtyy punnitusjonoon. Tarkistusmittalaudat käytettävissä ennen puntaria.
-Muistakaa käyttää Hiidensalmen laskuluiskaa, kilpailukeskus tulee olemaan ruuhkainen.
Ole ajoissa paikalla!

Tervetuloa kisaamaan Suvi 5050CC pulpettiveneestä ja muista huippupalkinnoista!

KISASIVUT

AM Security Mestaruusuistelu

Markku Suomela & Janne Kavonius, järven mestarit 2012!

AM Security Mestaruusuisteluun starttasi 46 venekuntaa. Sateisena ja viileänä pysynyt keli yhdistettynä etelätuuleen ennakoi hyvää syöntiä, mutta päivästä ei kalantulon kannalta muodostunut suurta ilotulitusta. Sen sijaan kisassa nähtiin muutamia upeita kaloja. Päivän paras oli duo Markku Suomela ja Janne Kavonius, joiden saaliista löytyi haukien lisäksi todella upea jättikuha! Painoa kuhalla oli 6010g. Toinen kilpailussa oli Harri Nikulan venekunta ja kolmanneksi ylsivät suurimman hauenkin uistelleet Jukka Saastamoinen ja Teemu Saarni. Kisan suurin hauki painoi 6610g.

Kahden osakilpailun jälkeen tilanne cupissa on seuraava. Kärjessä Harri Nikula, toisena Markku Saario ja kolmantena Tuomas Hutri. Joukkuekilpailussa piikkipaikalla on Kuhanvetäsen.

Cup jatkuu 7.7 legendaarisella Kuhauistajalla, jossa tänä vuonna on kovat panokset. Suurimmalla kuhalla voittaa veneen!

TULOKSET

KUVAT