Monthly Archives: heinäkuu 2012

Päiväkumpu-uistelu

Päiväkumpu uistelu oli cupin neljäs osakilpailu ja se keräsi 43 venekuntaa uistelemaan Karjalohjan vesille hienoon säähän. Pientä sateen ja ukkosen uhkaa oli ilmassa, mutta tällä kertaa kastumiselta vältyttiin. Jo viikolla oli kantautunut tietoja että kalantulo oli niukkaa ja ennakkoasetelmat pitivätkin paikkansa, vain 21 venekuntaa sai kalaa puntarille ja suurinosa saaliista oli varsin pieniä. Johtuneeko poikkeuksellisen kylmästä vedenlämmöstä heinäkuulle? Kilpailussa sai puntarille tuoda viisi kalaa per kalalaji, mutta yksikään venekunta ei onnistunut saamaan kiintiöitä täyteen.

Päivän parhaasta saaliista vastasi venekunta Juha Riiali ja Joel Salonen, joiden saaliista löytyi myös päivän suurin kuha 3230g. Toiseksi kymmenen kilon haukisäkillä Harri Nikula ja Harri Halttunen, komanneksi uisteli vain hieman pienemmällä haukisaaliilla Jari Ollikainen ja Ari Lehti. Suurimman hauen väsytteli Sami karhun venekunta, painoa kalalla hienot 7265g.

Cupin kolmen kärjessä neljän osakilpailun jälkeen ovat Harri Nikula, Sami Karhu ja komantena Markku Suomela. Kaksi osakilpailua on vielä jäljelä ja taistelu SM-paikoista tulee olemaan tiukkaa. Cup jatkuu kuukauden päästä 25.8 Filmax-uistelulla, tervetuloa!

TULOKSET

KUVAT

Kuhauistajassa upeita kuhia!

28. Kuhauistaja on takana! Vuosi oli kahdella tapaa poikkeuksellinen verrattuna muihin 2000-luvun Kuhauistajiin. Kuhaa tuli vähän, mutta isoja kuhia paljon. Peräti kymmenen yli neljän kilon kuhaa nähtiin puntarilla!

Lisäksi kilpailussa tehtiin uusi osallistujaennätys, kun peräti 155 venekuntaa lähti kisaamaan huippupalkinnoista! Suurimmalle kuhalle luvassa ollut Suvi 5050CC pulpettivene sekä kokonaiskilpailun 1000e lahjakortti Wobbleriin oli selvästi uistelijoiden mieleen.

Suurimmasta saaliista vastasi tänä vuonna Petri Ritvanen ja Sami Myyryläinen, joiden kuhien yhteispaino oli 9985g. Vain hieman perässä tulivat Marko Turunen ja Patric Mamsten 9865g saaliilla. Kolmanneksi uistelivat Pentti Koponen ja Juha Tikkala, 9310g. Kolmen kärki oli todella tiukka!

Kisa suurimmasta kuhasta oli tänä vuonna huima! Suuria kuhia tuli ennätysmäärä. Suurin oli venekunta Sami Karhu, Olli-Pekka Häkänen ja Sauli Karhun saalistama hieno 6,64 kiloa painanut kuha! Taistelu oli tasainen, sillä ero toiseksi suurimpaan kuhaan oli vain satoja grammoja. Toiseksi suurin 6,26 kiloa painanut kuha löytyi kilpailussa toiseksi tulleiden Marko Turusen ja Patric Malmstenin veneestä. Näiden kahden suurkuhan lisäksi kilpailun muita suuria kuhia olivat mm. Teemu Mäenrannan kipparoiman venekunnan 5,75kg, Janne Nevalaisen 5,41kg sekä Janne Joutsensalmen 5,4kg kuhat. Huikeita kaloja!

Lohjan Kalaseura kiittää kaikkia ennätyskisaan osallistuneita venekunta sekä yhteistyökumppaneita!

Cup jatkuu 21.7.2012 Päiväkumpu-uistelulla Karjalohjalla, tervetuloa!

TULOKSET

KUVAT

Muista myös Facebook-sivumme, jossa mm. muutama video pätkä Kuhauistajasta!