Monthly Archives: toukokuu 2014

Raymarine Haukiuistelu

Raymarine Haukiuistelu vedettiin läpi todella aurinkoisessa kelissä lauantaina. Mukaan kilpailuun lähti ennätykselliset 64 venekuntaa!

hauki1Keli on hauenkalastuksen kannalta haasteellinen ja tulostaso oli aikaisempiin vuosiin verrattuna maltillinen. Parhaiten olosuhteet hallitsi KuhanVetäsen tiimin nuoret miehet Teemu Järvinen, Juha Saario ja Jere Hampori, jotka ottivat historiansa ensimmäisen kilpailuvoiton! Toiseksi tulivat Jari Virtanen ja Jukka Raita, kolmanneksi uistelivat Niko Auvinen, Jari Perttilä ja Ville Jokinen.

Suurimman kalan sarjassa Marko Virtanen ja Anssi Savolainen veivät voiton 7955g kalalla.

haukiisoinJoukkuekilpailussa KuhanVetäsen oli ylivoimainen (54650), toisena VKS (26655) ja kolmantena Tyhjän nykäsen (24490).

Cup jatkuu 7.6.2014 Mestaruusuistelulla, tervetuloa!

Cup alkaa lauantaina!

Kausi alkaa lauantaina Raymarine Haukiuistelulla! Tänä vuonna todella hyvät palkinnot, kaikki laadukkaita Raymarine-tuotteita. Muistakaa myös valtakunnallinen OPM-cup, josta jaossa 30 SM-paikkaa.

Joukkuekilpailu on tänäkin vuonna ilmainen. Muistakaa ilmoittaa joukkueenne heti ensimmäisessä osakilpailussa! Joukkuekisan pisteitä ei jaeta takautuvasti.

Cupin sääntöihin on tehty pieniä tarkennuksia ja lisätty cupista SM-paikan saaneita koskevat ohjeistukset. Kannattaa lukaista läpi ennen kilpailuja.

Tervetuloa lauantaina kisaamaan!