Monthly Archives: kesäkuu 2014

Kuhauistaja 30 vuotta sitten

Minkälainen oli Kuhauistajan esite vuosina 1985 ja 1986? Klikkaa tiedosto auki ja tutustu vuosien -85 ja -86 esitteisiin. Kuhauistaja täyttää tänä vuonna 30-vuotta!

Kuhauistaja 1985 – 1986 (tiedoston koko 14Mt)

 

Lohjan Lukkopalvelu Mestaruusuistelu

lukkopalveluAurinko helli ja kevyt tuulenvire saatteli 53 venekuntaa matkaan lauantaina kun ratkottiin tämän vuoden Lohjanjärven mestaruus. Vedet olivat lämmenneet viiikon helteiden myötä ja odotettavissa oli, että myös kuhaa saadaan jo saaliiksi.

mestaruus1Kärkituloksissa nähtiin sekä haukea, että kuhaa. Voiton veivät KuhanVetäsen joukkueen Tuomas Hutri, J-P Kinnunen, Jussi Hutri ja Jussi Hietala, joiden saalis koostui pääosin hauesta. Toiseksi VKS joukkueesta Pentti Purola ja Tapio Kalliokoski, joilla vastaavasti lähes koko saalis oli kuhaa. Kolmanneksi uistelivat Ville Anttalainen, Jussi Aho ja Kari Lönnqvist.

Suurimman hauen 5555g saalistivat Pasi Halme ja Markku Miettinen. Suurin kuha 2810g löytyi Pentti Purolan ja Tapio Kalliokosken veneestä.

Joukkuekilpailussa KuhanVetäsen jatkoi voittojen tiellä (44940pst), toisena toistamiseen VKS (35665pst) ja kolmantena tällä kertaa Kiusaajat (27020pst).

Seuraavaksi kisataan legendaarisen Kuhauistajan merkeissä 5-6.7.2014. Kyseessä on juhlavuosi, vuorossa on 30. Kuhauistaja!

KUVAT

TULOKSET

HUOM! Mestaruusuisteluun tulijat

Lauantaina 7.6 Lohjanjärvi-cupin Mestaruusuisteluun tulijat!
Aurlahden rantaan on valitettavasti päässyt tulemaan tuplabuukkaus ja samana päivänä järjestetään soutukilpailu Aurlahdessa/Lohjanjärvellä. Jotta kaikki mahtuvat rantaan ja parkkipaikoille, pyydämme että mahdollisimman moni laskisi veneen vesille Hiidensalmen laskuluiskalta.