Monthly Archives: toukokuu 2016

Raymarine Haukiuistelu 2016

haukivoittajatCup starttasi lauantaina uuteen kauteen Raymarine Haukiuistelulla. Mukana oli viime vuosiin verrattuna hieman vähemmän venekuntia. Oliko synkältä näyttänyt sääennuste tehnyt tehtävänsä, kun määrä jäi vain 47 venekuntaan? Uusi kilpailukeskuksen paikka toimi hyvin ja suurin osa veneistäkin mahtui laituripaikoille, eikä ruuhkaa ollut luiskallakaan. Sääennusteen lupaamaa sadetta saatiin päivän aikana, mutta tämä ei juuri vaikuttanut tulostasoon.

Vuoden takaisesta ei voittajan osaltu ollut mikään muuttunut. Voiton korjasi jälleen Harrit Nikula ja Halttunen! Ero ei tällä kertaa ollut murskaava, vaan kärjessä nähtiin useampia hyviä tuloksia. Toiseksi KuhanVetäsen joukkueen venekunta Petri Sjögren, Tomi Nevalainen, Pasi haukisuurinNevalainen ja Mika Iittilä. Pronssille Markku Saario ja Petri Kippilä. Suurin hauki löytyi Pentti Koposen ja Juha Tikkalan venekunnan saaliista. Joukkuekilpailussa ykkönen oli KuhanVetäsen.

TULOKSET

KUVAT

Cup jatkuu 4.6.2016 Daiwa Mestaruusuistelulla, tervetuloa!

 

 

Raymarine Haukiuistelu – ennakkoinfoa

Cup starttaa jälleen Raymarine Haukiuistelulla tulevana lauantaina. Tälle vuodelle on tehty muutamia pieniä uudistuksia:

Kilpailukeskus siirtyy Aurlahden venelaitureiden puolelle ja ilmoittautuminen on rantakentän huoltorakennuksessa (ei koske Kuhauistajaa).

Koko cupin voi maksaa kerralla ennakkoon ja säästää selvää rahaa! Koko cup 250€ / 6 osakilpailua. Lisätiedot löytyvät etusivulta.

Osallistumismaksu on jatkossa 50€ / venekunta / osakilpailu. Yksinuistelijat ja alle 18v venekunnat edelleen 20€.

Ilmoittautuminen loppuu klo 9.15 (45min ennen kilpailun alkua), jonka jälkeen alkaa kipparikokous (ei koske Kuhauistajaa). Ole ajoissa paikalla!

-Venekunnille jaetaan ensimmäisessä osakilpailussa kilpailunumero ja numerotarra, joka on käytössä koko cupin ajan.

-Lohikalat ei ole enää mukana kilpailukalana.

Raymarine Haukiuistelun palkintojenjaossa paikan päällä olevien venekuntien kesken arvotaan 49″ LED-tv! Ei siis kannata karata kotiin liian aikaisin.