Lohjanjärvi-cup päätökseen

Lauantaina uisteltu Wobbleri Syysuistelu päätti tämän vuotisen Lohjanjärvi-cupin. Ilmat suosi ja aurinkoinen syyskeli oli valloillaan koko kisa-ajan. Kilpailun täysin suvereenin voiton korjasi Elorannan venekunta, jonka saalis koostui yhdestä suuresta hauesta (7,18kg) ja muutamasta kuhasta. Kuhien joukossa tosin oli myös todellinen monsteri, kuha jolla painoa peräti 7,41 kiloa! Näistä kertyi 39685 pistettä ja eroa kakkoseen tuli lähes 25000 pistettä! Kilpailun toinen oli Pentti Koponen (14990 pst) ja kolmas Tero Närhi (13845 pst). Suurimmasta kuhasta ei siis ollut epäselvyyttä, mutta suurimman hauen väsytti Jussi Supperin venekunta, painoa kalalla 7375g! Lauantain oli siis todellinen suurkalapäivä.

Ennen Syysuistelua mahdollisuudet cupin voittoon olivat usealla venekunnalla. Kärkivenekunnista parhaiten onnistui Pentti Koponen ja Juha Tikkala, jotka Syysuistelun toisella sijalla nousivat cupin voittoon (109 pst)! Voitto oli Koposelle jo viides 2000-luvulla. Toiseksi tänä vuonna uistelivat Harri Nikula ja Harri Halttunen (105 pst). Kolmanneksi tasan 100:lla pisteellä Markku Suomela ja Janne Kavonius. Neljäs Sami Karhu, viides Juha Saario (koko venekunta alle 18v) ja kuudes Petri Sjögren.

Joukkuekilpailussa voiton korjasi Lohen Toivot (Koponen, Suomela, Kyöstilä) yhteensä 170:llä pisteellä. Toisena Kuhanvetäsen (Hutri, Sjögren, J.Saario) 160 pst ja kolmantena ISO-J (Tolonen, Haveri, Ollikainen) 150 pst.

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.