Raymarine Haukiuistelu

Raymarine Haukiuistelu keräsi todella hienot 58 venekuntaa aurinkoiselle ja tyynelle järvelle lauantaina. Kilpailussa kisattiin jälleen suurimmasta hauesta sekä suurimmasta yhteissaaliista. Pääpalkintona ollut Raymarinen uutuus, Dragonfly yhdistelmälaite, jaettiin suurimman hauen saalistaneelle venekunnalle. Kilpailu oli tiukka ja kahden suurimman hauen välinen ero oli vain 145g! Dragonflyn kuittasi itselleen venekunta Teemu Mäenranta, Janne Vainio ja Teemu Närhi 6385g painaneella hauella! Karvaan tappion koki tällä kertaa Sami Karhun venekunta, tullen suurimman hauen sarjassa toiseksi 6240g hauella. Kolmas oli Ari Alasimin venekunta, hauella painoa 5280g.

Suurimman yhteissaaliin uisteli toisena vuonna peräkkäin venekunta Reima Oksanen, Juha Rantala ja Janne Jutila. Heidän voittosaaliinsa painoi jopa 40630g! Toiseksi suurimmasta potista vastasi Matti Syrjäsen venekunta, joka onnistui löytämään haukea 31245g. Kolmanneksi 19750g haukipussilla Tuomas Hutrin kipparoima venekunta. Kärjen järjestys kolmen parhaan osalta oli täsmälleen sama kuin vuotta aikaisemmin!

Joukkuekilpailussa kärksijan ensimmäisen osakilpailun jälkeen otti haltuun KuhanVetäsen.

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.