Päiväkumpu-uistelu 2013

Tämän vuotinen Päiväkumpu-uistelu käytiin todella lämpimissä olosuhteissa ja kilpailun alussa helleraja oli koetuksella. Kilpailussa oli mukana mukavat 47 venkuntaa. Kuha oli valitettavan heikolla syönnillä, mutta kärkisijojen tuloksiin tämä ei juuri vaikuttanut. Venekunta Markku Saario, Petri Kippilä ja Janne Saario palasivat voittojen tielle olosuhteisiin nähden hienolla saaliilla, joka koostui suurista hauista ja parista kuhasta, 22595pst. Toiseksi uisteli Sami Aarnio ja Jussi Haveri, joilla oli saaliinaan kilpailun eniten kuhaa ja kyytipojaksi yksi hauki, 16710pst. Kolmanneksi jyräsi cupin kärkinimi Pentti Koponen ja Juha Tikkala, saaliina vain kuhaa, 13065pst.

Suurimmasta hauesta vastasi Jani Packalenin venekunta, painoa kalalla komeat 8865g. Suurin kuha ei tällä kertaa ylittänyt uutiskynnystä. Sen uisteli Pentti Koposen venekunta, painoa kalalla 1865g.

Cupissa on nyt käyty neljä osakilpailua ja kaksi on vielä jäjellä. Cupin kärjessä Koposen venekunta vahvisti asemiaan (96pst) ja on jälleen hieman karkaamassa muilta. Toisena Hutrin venekunta (80pst) ja kolmanneksi nousi M.Saarion venekunta (68pst). Joukkuekilpailussa kärkeen nousi Lohen Toivot.

Cupin seuraava kilpailu Filmax-uistelu on lauantaina 31.8. Sitä ennen on kuitenkin Lohjan Kalaseuran jäsenille tarjolla seuran mestaruuskisat 17.8.

Vetouistelun SM-kilpailut järjestetään 10-11.8 Iisalmessa. Lohjanjärvi-cupia edustavat kilpailussa kipparit: Hutri, Sjögren, J.Saario, Karhu, Ollikainen ja Närhi.

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.