Filmax-uistelussa murskavoitto

Filmax-uisteluun starttasi 41 venekuntaa. Keli oli puolipilvinen ja tuuli mietoa koko päivän. Päivän ylivoimainen ykkönen oli Jari Ollikaisen venekunta, joka takoi tauluun murskaavat 49995 pst. Eroa muihin tuli huimasti, sillä kakkoseksi uistelleen Janne Kavoniuksen venekunnan pisteet olivat 21950 pst ja kolmanneksi tulleen Petrus Saarnin venekunnan 18555 pst.

Cupissa kärki tasoittui ja kauden päättävään Syysuisteluun jää vielä rutkasti panosta, niin voiton kuin SM-paikkojenkin suhteen. Kärjen tilanne ennen päätöskilpailua Koponen 114pst, Hutri 88pst, Eloranta 87pst. Kokonaistuloksissa lasketaan kuudesta osakilpailusta viiden parhaan pisteet, joten tilanne on todellisuudessa hieman tasaisempi mitä tuloslista tällä hetkellä näyttää.

Kauden päätöskisa, Wobbleri Syysuistelu 5.10, tervetuloa!

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.