Wobbleri Syysuistelu ja cupin loppuhuipennus

syysuisteluvoittajatCupin loppuhuipennus, Wobbleri Syysuistelu, uisteltiin menneenä lauantaina. Cupin kärjessä taistelu oli tiukkaa kärkisijoista ja seitsemästä SM-paikasta ensi kesälle. Sää oli vaihteleva, aina tihkusateesta auringonpaisteeseen ja reippaaseen tuuleen. Päivän selvä voittaja oli KuhanVetäsen-tiimin nuoriso Teemu Järvinen, Juha Saario ja Jere Hampori (39265pst). Voittosaalis koostui yhdestä kuhasta ja hyvän kokoisista hauista, joista peräti kaksi oli 5+ kaloja tuplakertoimella. Toiseksi uistelivat Tero Närhi ja Teemu Pesonen (30715pst) ja kolmanneksi Tuomas Hutri, J-P Kinnunen, Jussi Hutri ja Jussi Hietala (28500pst). Syysuistelun joukkuekilpailun voitti KuhanVetäsen.

cupvoittajatKokonaiskilpailun kärjessä venekunta Harri Nikula ja Harri Halttunen oli jo karannut muilta ennen päätöskilpailua. Syysuistelun viides sija varmista mestaruuden Harreille. Onnittelut!
Toiseksi komealla nousulla Martti Hamporin venekunta, jossa miehistönä kauden aikana ovat olleet Mikko Häkli, Hannu Selenius, Markku Hampori, Jarkko Hyytiäinen, Markku Miettinen ja Kari Kontinen. Kolmanneksi upean ja erityisesti tasaisen kauden uistelleet Miro Sintonen ja Sami Myllylä. Pojilla ei ikää vielä ole paljoakaan, mutta jo nyt mennään cupissa kärkisijoilla. Onnittelut kärkikolmikolle!

Taistelu SM-paikoista oli tänä vuonna erittäin tasaista ja seitsemän parasta kuuden osakilpailun, joista viiden parhaan pisteet lasketaan yhteistulokseen ovat:
1. Harri Nikula
2. Martti Hampori
3. Miro Sintonen
4. Pentti Koponen
5. Kari Kyöstilä
6. Markku Saario
7. Sami Karhu

cupkakkosetJoukkuekilpailussa mestari yhden pisteen marginaalilla oli Lohen Toivot, kippareina Pentti Koponen, Kari Kyöstilä ja Janne Kavonius (153pst). Toiseksi kovalla nousulla päätöskilpailussa KuhanVetäsen, jossa kippareina Tuomas Hutri, Petri Sjögren ja Teemu Järvinen (152pst). Kolmanneksi uisteli joukkue Saalistajat (Kimmo Kuokkanen, Antti Tupola, Martti Hampori) 150 pisteellä.

TULOKSET

KUVAT

 

cupkolmoset

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.