Raymarine Haukiuistelu 2016

haukivoittajatCup starttasi lauantaina uuteen kauteen Raymarine Haukiuistelulla. Mukana oli viime vuosiin verrattuna hieman vähemmän venekuntia. Oliko synkältä näyttänyt sääennuste tehnyt tehtävänsä, kun määrä jäi vain 47 venekuntaan? Uusi kilpailukeskuksen paikka toimi hyvin ja suurin osa veneistäkin mahtui laituripaikoille, eikä ruuhkaa ollut luiskallakaan. Sääennusteen lupaamaa sadetta saatiin päivän aikana, mutta tämä ei juuri vaikuttanut tulostasoon.

Vuoden takaisesta ei voittajan osaltu ollut mikään muuttunut. Voiton korjasi jälleen Harrit Nikula ja Halttunen! Ero ei tällä kertaa ollut murskaava, vaan kärjessä nähtiin useampia hyviä tuloksia. Toiseksi KuhanVetäsen joukkueen venekunta Petri Sjögren, Tomi Nevalainen, Pasi haukisuurinNevalainen ja Mika Iittilä. Pronssille Markku Saario ja Petri Kippilä. Suurin hauki löytyi Pentti Koposen ja Juha Tikkalan venekunnan saaliista. Joukkuekilpailussa ykkönen oli KuhanVetäsen.

TULOKSET

KUVAT

Cup jatkuu 4.6.2016 Daiwa Mestaruusuistelulla, tervetuloa!

 

 

Comments are closed.