Daiwa Mestaruusuistelu 2016

Pitkä hellejakso oli lämmittänyt pintavedet jo lähelle 20 astetta. Lauantaina puhalsi varsin navakka pohjoistuuli, kun 51 venettä starttasi kauden toiseen osakilpailuun. Mestaruusuistelu on usein arvoituksellinen ja kalantulo varsin vaihtelevaa erityisesti kuhan osalta. Tänä vuonna kalaa tuli kokonaisuutena varsin hyvin, sillä jopa viimeiselle pistesijalle tarviittiin yli 10.000 pistettä ja viiden joukkoon vaadittiin lähes 25.000 pistettä.

Päivän ykkönen oli venekunta Tuomas Hutri, J-P Kinnunen ja Jussi Hietala! Voittotulos 34730pst sisälsi sekä haukea että yli kuusi kiloa kuhaa. Toiseksi Harri Nikula ja Vesa Kuusela 30820pst ja kolmanneksi Sami Myllylä ja Miro Sintonen 27815pst tuloksella, jossa joukossa oli myös kilpailun suurin kuha 3925g. Suurin hauki 6515g löytyi venekunnan Janne Jalava, Juha Revonkoski ja Erkki Hartikka veneestä.

Cupin kärjessä kahden osakilpailun jälkeen Harri Nikula 58pst, toisena Tuomas Hutri 52pst ja kolmantena Petri Sjögren 48pst. Joukkuekisassa kärjessä KuhanVetäsen maksimipisteillä 60pst.

Seuraavana vuorossa on heinäkuun kohokohta, kun Kuhauistajassa kisataan jälleen huippupalkinnoista. Jaossa Suvi 5080 pulpettivene!

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.