XXXII Kuhauistaja 2016

kuhauistaja_kippariEtelä-Suomen suurin kuhakisa, Kuhauistaja, käytiin jälleen viikonloppuna, nyt jo peräti 32. kerran peräkkäin. Mukaan starttasi 126 venekuntaa. Lähdön aikoihin ukkoskuurot kiersivät järven ja sateilta säästyttiin täpärästi. Tuuli oli aluksi navakkaa, mutta tyyntyi mukavasti yöksi ja kisa päästiin viemään läpi hyvissä olosuhteissa. Vain aamulla kuuden aikoihin iskenyt raju sadekuuro kasteli hieman kilpailijoita.

Kokemus oli tänä vuonna valttia! Voittoon uistelivat Pentti Koponen ja Juha Tikkala (18260g). Kippari Koposelle voitto oli jo neljäs kilpailun historiassa ja Tikkalallekin toinen. Voittajille oli palkintona Raymarinen laadukas a98 yhdistelmälaite, onnittelut!

Toiseksi uisteli myös Lohen Toivot joukkuetta edustanut venekunta Kari Kyöstilä, Jyrki Pasanen ja Raine Sirola (13950g). Kolmanneksi Nastolan Pilkin Jani Kurikka ja Petri Laine (11240g). Neljänneksi Tuomas Hutrin (9865g) kipparoima venekunta ja heti perässä Petri Sjögrenin (9850g) tiimi.

Suurimman kuha onnistui uistelemaan venekunta Jani Kurikka ja Petri Laine (6100g). Samat miehet voittivat suurimman kuhan palkintona olleen veneen myös viime vuonna, huikeaa tekemistä! Kilpailu oli tiukka sillä toiseksi suurin kuha oli Kari Kyöstilän venekunnan 5875g painanut suurkuha.

Kokonaiscupissa kolmen osakilpailun jälkeen kärjessä on venekunta Tuomas Hutri, J-P Kinnunen, Jussi Hutri ja Jussi Hietala 76pst, toisena Petri Sjögren, Tomi Nevalainen, Pasi Nevalainen, Mika Iittilä 70pst ja kolmanneksi nousi Kuhauistajan voittajat Pentti Koponen ja Juha Tikkala 62pst. Joukkuekilpailussa KuhanVetäsen jatkaa kärjessä.

Cup jatkuu 23.7.2016 Garmin-uistelulla, tervetuloa!

TULOKSET

KUVAT

kuhauistaja_voittajat

vene_voittajat

 

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.