Garmin-uistelu 2016

garmin_top344 venekuntaa starttasi tämän vuotiseen Garmin-uisteluun, joka uisteltiin tyynessä ja lämpimässä sekä varsin painostavassa kelissä. Ukkoskuuroilta vältyttiin, mutta pientä sadekuuroa oli liikenteessä. Kilpailussa sai tuoda punnitukseen maksimissaan viisi kalaa per laji.

Pääpalkintona olleen viistokaiulla varustetun Garmin echoMAP 92sv yhdistelmälaitteen korjasivat talteen kovalla kärkituloksella Markku Suomela ja Janne Kavonius (36125pst). Toiseksi sijoittui myös kilpailun suurimman kuhan (5655g) väsyttäneet Mikko Sarkkinen ja Timo Sarkkinen (34280pst). Pronssille Jarno Gröhn ja Pekka Sevon (30932pst). Suurimman hauen palkinto jouduttiin arpomaan kahden täsmälleen saman painoisen hauen välillä (5515g), arpajaisissa parempi onni oli Kimmo Kuokkasen tiimillä.

Kokonaiskilpailussa kärkipaikalla jatkaa Tuomas Hutrin venekunta (90pst), toiseksi nousi Pentti Koponen (84pst) ja kolmantena Petri Sjögren (81pst). Joukkuekisassa kärjessä jatkaa KuhanVetäsen.

Cup jatkuu 27.8 Karjalohja-uistelulla, tervetuloa!

TULOKSET

KUVAT

garmin_voittajat

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.