Cup päätökseen – mestarit selvillä!

syysuistelu_voittajaLohjanjärvi-cup on päättynyt kauden 2016 osalta. Päätöskilpailu, Wobbleri Syysuistelu, uisteltiin 44 venekunnan voimin tyynessä kelissä lauantaina. Cupin kärkisijat ja SM-paikat olivat kaikki vielä auki ennen kilpailua, joten jännitystä riitti aivan loppuun asti. Päivän paras oli poikkeuksellisesti yksin kilpailun uistellut Ari Alasimi (36435pst). Toiseksi sijoittui venekunta Martti Hampori, Mikko Häkli ja Tero Jauhanen (28110pst) ja kolmanneksi Jarno Gröhn ja Pekka Sevon (27330pst). Tulostaso oli viime vuosiin verrattuna varsin kova ja tasainen.

Suurin hauki: 6955g Topi Rantanen, Aki Rantanen ja Olli Helminen
Suurin kuha: 2425g Martti Hampori, Mikko Häkli ja Tero Jauhanen

Kokonaiscupissa kuuden osakilpailun jälkeen yhteistulokseen laskettiin viiden parhaan kisan pisteet ja voittaja kauden 2016 cupissa on Tuomas Hutrin venekunta!

1. Tuomas Hutri, J-P Kinnunen, Jussi Hutri ja Jussi Hietala 117pst
2. Pentti Koponen ja Juha Tikkala 108pst
3. Kari Kyöstilä, Jyrki Pasanen ja Raine Sirola 97pst

Joukkuekilpailussa voiton vei Lohen Toivot, jossa kippareina olivat Pentti Koponen, Kari Kyöstilä ja Markku Suomela. Toiseksi sijoittui KuhanVetäsen (Hutri, Sjögren, J.Hampori) ja kolmanneksi Lohen Uistajat (Karhu, Mäenranta, Myllylä).

Paikan Viitasaaren SM-kilpailuihin 2017 saivat seuraavat kipparit:
Tuomas Hutri
Pentti Koponen
Kari Kyöstilä
Markku Saario
Petri Sjögren
Harri Nikula
Markku Suomela

Paikan saaneiden kippareiden tulee ilmoittaa 1.11.2016 mennessä ottavatko he SM-paikan vastaan. Ilmoitukset 040-6621771 tai tuomas.hutri(at)gmail.com. Jos kippari ei tee ilmoitusta tai ei ota paikkaa vastaan, tarjotaan SM-paikkaa cupissa sijalle 8. sijoittuneelle kipparille jne. kunnes seitsemän SM-paikkaa on saatu täytetyksi. Mikäli cupin voittanut joukkue ei kokonaisuudessaan lähde SM-kilpailuihin, tarjotaan paikkaa järjestyksessä toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille joukkueille. Jos näistä ei löydy kokonaista joukkuetta SM-kilpailuihin, muodostetaan joukkue paikan vastaanottaneista kippareista paremmuusjärjestyksen perusteella.

TULOKSET

KUVAT

cup_voittajat

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.