2019 cupin voittajaksi Harri Nikula

Cupin loppuhuipennus uisteltiin pilvisessä kelissä ja miedossa tuulessa. Kärkitaistelu oli tänä vuonna niin tasainen kuin se vain voi olla, sillä ykkönen ja kakkonen päätyivät tasapisteisiin! Voittajaksi parempien sijoituksien turvin kruunattiin Harri Nikula ja Harri Halttunen (132pst). Hopealle Markku Suomela ja Janne Kavonius (132pst). Pronssille nousi Tuomas Hutrin venekunta Syysuistelun voiton turvin (122pst).

SM-paikan 2020 Lappajärven kisoihin lunastivat:
-Harri Nikula
-Markku Suomela
-Tuomas Hutri
-Pentti Koponen
-Miro Sintonen
-Teemu Järvinen

Paikan saaneiden kippareiden tulee ilmoittaa 1.11.2019 mennessä ottavatko he SM-paikan vastaan.

Joukkuekilpailu päätyi myös tasapisteisiin! Parempien sijoituksien turvin voittajaksi Lohen Toivot (Koponen, Suomela, Kyöstilä) ja hopealle KuhanVetäsen (Hutri, Sjögren, Järvinen). Pronssille Saalistajat (Tupola, Hampori, Kuokkanen).

Kiitokset kaikille cupin kilpailuihin tänä vuonna osallistuneille! Toivomme jälleen palautetta kilpailuihin liittyen, jotta cupista voidaan tehdä entistä parempi ja kiinnostavampi. Palautetteet mielellään info(at)lohjankalaseura.com tai suoraan esim. seuran hallituksen jäsenille.

Kategoria(t): Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.