Cup peruttu, SM-kisat siirretty

Virallista Lohjanjärvi-cupia ei järjestetä vuonna 2020. Uistelun SM-kisat Lappajärvellä siirtyvät vuodella eteenpäin kesälle 2021.

Suomen Uistelutoimikunta 5.5.2020:
”Valtioneuvosto päätti kokoontumisrajoituksen jatkuvan 1.6 lähtien max. 50 henkeä. Se tarkoittaa, ettei kisoja voi suosituksen mukaan pitää ainakaan kesäkuussa. Rajoituksien poistamisesta ei vielä kukaan tiedä. SUT:n hallitus totesi, ettei seuraavan vuoden kisapaikkojen jakaminen enää onnistu tasapuolisesti. Tämän vuoksi hallitus päätti siirtää SM-kisat 2020 Lappajärvellä vuoteen 2021. Päivämäärä 31.7-1.8.2021. Samalla siirretään myös OPM-cup, jota ei siis järjestetä tänä vuonna. SM-kisapaikat cupien osalta siirtyvät myös vuodella eteenpäin. Cupit voivat pitää kisoja koronarajoituksien mukaan, mutta tämän vuoden kisoilla ei jaeta SM-kisapaikkoja, ei henkilökohtaisia, eikä paikkamääriä osallistujien mukaan. SUT:n hallituksen kanta on, että noudatetaan Valtioneuvoston koronaohjeita.”

-Kaikki jotka ovat saaneet SM-paikan 2020 kisoihin, saavat automaattisesti paikan 2021 vuodelle siirrettyihin kisoihin.
-Vuonna 2020 ei järjestetä virallista SUT:n alaista Lohjanjärvi-cupia.
-Lohjan Kalaseura seuraa kokoontumisohjeistuksia ja voi järjestää kauden aikana yksittäisiä uistelukilpailuja, mikäli ohjeistukset sen sallivat.

Kategoria(t): Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.