Raymarine Haukiuistelu tulokset

Raymarine Haukiuisteluun starttasi 44 venekuntaa. Pilvisessä ja sateisessa kelissä uisteltu kilpailu tarjosi jälleen huimia kärkituloksia ja suuria haukia. Kilpailussa pääpalkinto jaettiin suurimmalle hauelle, jonka voitti 6,88kg hauella Markku Saarion venekunta. Täpärästi toiseksi jäi Tuomas Hutrin porukka 6,86kg kalalla. Kolmas oli Marko Aaltosen 5,155kg painanut hauki.

Parhaan kokonaissaaliin uisteli jo toisen kerran peräkkäin Harri Nikula. Puntarille Nikulan venekunta toi yli 44 kilon haukisaaliin! Tiukan haasteen tarjosi Harri Tolosen tiimi, jolle kakkossija lohkesi 36 kilon saaliilla. Suurimman hauen uistellut Saarion venekunta tuli kolmanneksi 29 kilon saaliilla.

Tulokset

Kiitokset kaikille osallistujille! Cup jatkuu sunnuntaina 5.6.2011 Lohjanjärven Mestaruusuistelulla.

 

Kategoria(t): Kilpailut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.