Lukkopalvelu Mestaruusuistelu tulokset

Tasan 50 venekuntaa lähti tavoittelemaan Lohjanjärven Mestaruusuistelun palkintosijoja. Sääennusteet pitivät paikkansa ja päivä oli kesäisen helteinen ja tyyni. Vaikeat olosuhteet karsivat kalamäärää ja monien oli tyytyminen hieman pienempiin saaliisiin. Parhaiten kilpailuolosuhteet hallitsi venekunta Petri Sjögren, Mika Iittilä ja Tomi Nevalainen. Voittosaalis koostui lähes kuudesta kilosta haukea ja neljästä kilosta kuhaa. Kilpailun parhaasta kuhasaaliista vastasi toiseksi tullut Markku Saarion venekunta, joka ahkeroi helteessä täyden päivän säippävapojen kanssa! Vieläkö joku väittää että säippävälineillä kalastetaan vain haukea matalasta? Kolmanneksi uisteli Tuomas Hutrin venekunta 11 kilon haukisaaliilla lisänä kilon kuha.

Suurimman hauen uisteli Petteri Lindstedt, painoa kalalla oli 7180g. Suurin kuha löytyi Pertti Iivosen saalissäkistä, painoa 2450g.

Haastavat olosuhteet laittoivat monet kestomenestyjät koville ja tilanne kokonaiscupissa tiukkeni kahden osakilpailun jälkeen. Samoin joukkuekisassa tilanne on todella tasainen.

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.