XXVII KUHAUISTAJA 2011

27. Kuhauistaja on saatu päätökseen ja yö tarjosi jälleen hienoja kuhasaaliita ja muhkean kokoisia kaloja. Kisaan starttasi tasan 80 venekuntaa ja sää suosi koko kilpailun ajan, ukkoskuurojen kiertäessä ohi mukavasti järven pohjoispuolelta. Alkuillan aikana kuhat olivat lähes kaikilla tiukassa ja syönti alkoikin parantua vasta puolen yön jälkeen ja jatkui aamun tunneille.

80 venekuntaa lähtökuopissa

Kilpailun voitto meni venekunnalle, joka on jahdannut sitä ensimmäistä cupkilpailun voittoa jo vuosia. Kakkos- ja kolmossijat ovat tulleet tutuiksi, mutta nyt voitto irtosi cupin suurimmassa kilpailussa. Janne Kavonius ja Markku Suomela ovat Kuhauistajan voittajat vuosimallia 2011! Saaliina yli 15 kiloa (15 430g) kuhaa, joukossa myös kilpailun suurin kuha, 4030g.

Voittajien on helppo hymyillä! Markku Suomela ja Janne Kavonius.

Toiseksi uisteli venekunta Janne Nevalainen, Mika Hietala ja Kimmo Karjalainen hienolla tuloksella 13 680g. Kolmanneksi Tuomas Hutri, JP Kinnunen, Jussi Hutri, Jussi Hietala 12 330g kuhasäkillä, suurimpana 3815g painanut kuha.

57 venekuntaa toi kuhaa puntarille, joten puntariprosentti oli varsin hyvä 71%.

Muut Kalat -sarjassa voiton vei Sami Karhun venekunta yli 8 kilon saaliilla, jossa hienona kalana oli 4525g painanut toutain! Toiseksi Tuomas Hutrin venekunta viiden kilon haukisaaliilla ja kolmanneksi Tero Hiekkavuon kipparoima tiimi.

Kokonaiscupissa kärkeen nousi Tuomas Hutrin venekunta, Markku Saarion ja Pentti Koposen venekuntien seuratessa kakkos- ja kolmossijoilla.

Kiitokset kaikille Kuhauistajassa mukana olleille ja tervetuloa mukaan taas cupin seuraavaan osakilpailuun, Filmax Kuhauisteluun 23.7!

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.