Filmax Kuhauistelu tulokset

Kuhauistelun kärkikolmikko. John Mattsson (oik.), Tapio Kalliokoski, Markku Suomela ja Janne Kavonius (vas.)

Cupin neljäs osakilpailu Filmax Kuhauistelu käytiin todella vahtelevissa olosuhteissa lauantai-iltana. Ennen starttia vettä tuli rankasti ja ukkonenkin jyrähteli uhkaavasti. Pahimmalta ukkoselta kuitenkin vältyttiin ja kilpailun alussa keli muuttui hyväksi. Kisaan starttasi säästä huolimatta 47 venekuntaa, jotka saivat seuraavan rankkasadekuuron vielä illalla muutamia tunteja ennen loppuhetkiä. Kisaviikon treenailuista oli kantautunut samanlaisia puheita kuin ennen Kuhauistajaa. Kuhaa kyllä tulee, mutta kisamitallisia vasta auringonlaskun jälkeen. Sama kaava toistui suurimmalla osasta veneitä tässäkin kisassa, loppuhetkillä ratkaistiin paljon.

Voiton korjasi John Mattsson hienolla lähes kuuden kilon (5930g) kuhasaaliilla! Vallitsevissa olosuhteissa todella kova suoritus. Toisen sija valloitti Tapio Kalliokoski, kuhaa 4925g. Huomion arvoista on, että kummatkin kärkimiehistä olivat kisassa mukana yksin. Kolmanneksi sijoittui Kuhauistajan mestarit, Janne Kavonius ja Markku Suomela (4195g). Mainitsemisen arvoista on myös nuorien (alle 18v) Jere Hamporin ja Tino Erolahden ensimmäinen palkintosija cupkilpailussa, hienosti kisan viides!

Tino Erolahti ja Jere Hampori kisan viides!

Kokonaiscupissa kärkitaistelu tiukkeni huipputasaiseksi. Kolmenkärki on neljän osakilpailun jälkeen tasapisteissä! Tasapisteissä parempi osakilpailusijoitus ratkaiseen, joten Janne Kavonius ja Markku Suomela nousivat kärkeen hyvien kuhauisteluiden ansiosta ja pitävät kärkipaikkaa ennen kahta viimeistä kilpailua. Toisena Tuomas Hutrin venekunta ja kolmanneksi nousi Pentti Koposen tiimi. Kamppailu cupin voitosta ja SM-kisapaikoista tulee olemaan tiukkaa ja jatkuu cupin uutuuskisassa Päiväkumpu-uistelussa 28.8 Karjalohjalla.

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.