Päiväkumpu-uistelu

Tuleva sunnuntaina on yksi tämän vuotisen cupin odotetuimpia hetkiä. Cupin uusi kisa, Päiväkumpu-uistelu, käydään Karjalohjanselän vesillä ensimmäistä kertaa!

Kilpailukeskuksena toimii Kylpylähotelli Päiväkumpu, jonka rannassa kilpailukeskus sijaitsee. Veneille on varattu Päiväkummun laituri sekä pienemmille veneille uimaranta. Veneiden lasku tapahtuu Karjalohjan venerannasta. Tarkemmat tiedot ja karttalinkit täältä.

Kilpailusta on tulossa todella mielenkiintoinen ja uutena sääntönä on 5kpl kalarajoitus per kalalaji. Kilpailussa palkitaan viisi parasta sekä suurin kuha ja hauki. Kokonaiscupissa taistelu kärkipaikoista on todella tiukkaa ja Päiväkumpu-uistelussa haetaan asemia ennen kauden päätöskilpailua.

Tervetuloa!

KISAINFO + KARTTA

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.