Cup huipentuu Wobbleri Syysuisteluun!

Kausi alkaa jälleen olla lähellä päätöstä! Lohjanjärvi-cup huipentuu kauden päättävään Wobbleri Syysuisteluun. Osakilpailun oman jännityksen lisäksi värinää ilmaan tuo todella tiukka cupin kärkitaisto. Alla listattuna tämän hetkinen TOP10 sekä sama TOP10 jos vähennetään heikoin pistemäärä ennen viimeistä osakilpailua. Cupin kuudesta osakilpailusta lasketaan siis viiden parhaan pistemäärä yhteensä cupin lopputuloksiin.

Pistetilanne, jos kaikki lasketaan:1. Koponen 96
2. Kavonius 86
3. Hutri 84
4. Saario 81
5. Ollikainen 80
6. Nikula 80
7. Haveri  68
8. Eloranta 63
9. Karhu 63
10. Kuokkanen 60
[poll id=”4″]
Pistetilanne, jos vähennetään heikoin kisa:1. Kavonius 86
2. Saario 81
4. Koponen 81
3. Nikula 80
5. Hutri 79
6. Ollikainen 73
7. Haveri 68
8. Karhu 62
9. Eloranta 60
10. Kuokkanen 60

Viime vuosina Syysuistelussa ovat kärkitulokset olleet hyviä ja kuhaakin on vielä saatu haukien lisäksi. Mitä tekee kolme kertaa peräkkäin Syysuistelun voittanut Harri Tolosen venekunta, nähdäänkö puntarilla taas jäätävä haukisäkki? Syysuistelu on ollut säippämiehille usein haastava ja viimeksi voitto on korjattu matalasta säipillä vuonna 2007. Nähtäväksi jää kuinka tänä vuonna käy?

Cupin kärki on tasainen ja useammalla venekunnalla on mahdollisuudet nousta cupin voittajaksi! Samoin viiden parhaan joukkoon, jolla SM-kisapaikan lunastaa, on tunkua. Jännittävä kilpailu on siis ensi lauantaina tulossa!

Viisi parasta saa paikan SM-kisoihin kesälle 2012. Kisat pidetään Kyrösjärvellä 4.-5.8.2012.

Tervetuloa kisaan, viisi parasta ja suurimmat kalat (hauki ja kuha) palkitaan!

Cupin voittaja palkitaan tietokoneella!

KISAINFO

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.