Kausi 2011 päätökseen!

Syysuistelun voittajat: Reima Oksanen, Juha Rantala, Samu Lepistö

Lohjanjärvi-cupin kausi 2011 huipentui Wobbleri Syysuisteluun kuluneena lauantaina. Kisaan starttasi 36 venekuntaa. Keli oli puolipilvinen ja välillä aurinkoinenkin, tuulen puhaltaessa pohjoisen puolelta. Kala oli tänä vuonna hieman aikaisempia vuosi tiukemmassa, mutta cupin kärkisijat saatiin silti ratkottua. Taistelu cupin voitosta meni tiukaksi, samoin koko viiden kärki oli erittäin tasainen.

Syysuistelussa voiton korjasi Reima Oksasen venekunta 17860 pisteen yhteistuloksella. Voittosaaliissa oli mukana myös kisan suurin hauki (7430g). Toiseksi uisteli Teemu Saarnin kipparoima venekunta, 10800 pistettä ja kolmanneksi Juuso Elorannan tiimi, 10080 pistettä.

Kokonaiscupissa panosta riitti loppuun asti ja peli meni jälleen tiukaksi kärjen osalta. 2011 cupin voittajaksi nousi Harri Nikula, pistemäärällä 104! Kolmen pisteen päähän pääsi Janne

Lohjanjärvi-cup 2011 voittajat: Harri Nikula (oik.), Olli Tapanainen ja Harri Halttunen (puuttuu kuvasta)

Kavonius 101 pisteellä. Kolmanneksi sijoittui Markku Saario 99pst, neljänneksi viime vuoden voittaja Pentti Koponen (96pst) ja viidenneksi Tuomas Hutri (95pst). Viidelle parhaalle on luvassa paikka ensi kesän SM-kisoihin Kyrösjärvelle. Onnea kaikille menestyjille!

Joukkuekilpailussa Cartman Trolling Team teki kovan nousun ja voitti koko hoidon (kippareina Eloranta, Saario, Kuokkanen 160pst). Toiseksi Lohen Toivot (Koponen, Kavonius, Kyöstilä 158pst) ja kolmanneksi samalla pistemäärällä KuhanVetäsen (Hutri, Sjögren, Hampori 158pst).

Kauden aikana Lohjanjärvi-cupissa oli tasan 300 starttia.

Lohjan Kalaseura kiittää kaikkia kilpailijoita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta! Ensi kaudella jatketaan cupin 20-vuotis juhlavuodella! Luvassa pieniä uudistuksia ja juhlahumua..

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.