Uusi yhteistyökumppani ja lehtijuttu!

Cupin toisena osaklpailuna jo vuodesta 2002 asti ollut Lohjanjärven Mestaruusuistelu on saanut uuden yhteistyökumppanin. Kilpailun nimenä on jatkossa AM Security Mestaruusuistelu. Kilpailun tiedot löydät täältä.

 

Kuhauistajan valmistelut ovat hyvällä mallilla. Palkintolista tulee olemaan todella muhkea ja suurimman kuhan palkintona jaettava Suvi 5050 CC vene on herättänyt jo laajaa mielenkiintoa. Kilpailusta julkaistiin lehtiartikkeli viikon 9 Ykkös-Lohjassa. Artikkelin voi lukea perinteisen lehden lisäksi nettiversiona tästä linkistä (sivu 14).

 

Uusimmat tiedotteet ja infot löydät aina Lohjanjärvi-cupin ja Lohjan Kalaseuran yhteisiltä Facebook-sivuilta! Käy vierailemassa ja ”tykkää!”

 

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.