Raymarine Haukiuistelu

Raymarine Haukiuistelussa starttiviivalla oli tasan 50 venekuntaa. Keli oli suosiollinen, aurinko paistoi suurimman osan päivästä ja tuuli oli maltillinen. Kilpailun suurimman hauen jallitti Jarno Gröhnin kipparoima venekunta, miehistönä Pekka Sevon ja Jani Terri. Kalalla oli painoa hienot 7025g! Toiseksi suurimman hauen -sarjassa Juha Saarion venekunta 5960g kalalla (koko venekunta alle 18v!) ja kolmas oli Kari Kyöstilän venekunta 4655g hauella.

Parhaan kokonaissaaliin uisteli Reima Oksasen venekunta, jonka haukisäkki painoi 26 535g. Ero kakkoseen oli tiukka, kun Jussi Jaakkolan tiimi saalisti 26 415g haukipotin. Kolmanneksi Tuomas Hutrin venekunta 20 955g saaliilla.

Cup jatkuu 9.6. AM Security Mestaruusuistelulla. Tervetuloa!

Haukiuistelun pääpalkinnon vei Jarno Gröhnin venekunta yli 7 kilon hauella!

Comments are closed.