Kuhauistajassa upeita kuhia!

28. Kuhauistaja on takana! Vuosi oli kahdella tapaa poikkeuksellinen verrattuna muihin 2000-luvun Kuhauistajiin. Kuhaa tuli vähän, mutta isoja kuhia paljon. Peräti kymmenen yli neljän kilon kuhaa nähtiin puntarilla!

Lisäksi kilpailussa tehtiin uusi osallistujaennätys, kun peräti 155 venekuntaa lähti kisaamaan huippupalkinnoista! Suurimmalle kuhalle luvassa ollut Suvi 5050CC pulpettivene sekä kokonaiskilpailun 1000e lahjakortti Wobbleriin oli selvästi uistelijoiden mieleen.

Suurimmasta saaliista vastasi tänä vuonna Petri Ritvanen ja Sami Myyryläinen, joiden kuhien yhteispaino oli 9985g. Vain hieman perässä tulivat Marko Turunen ja Patric Mamsten 9865g saaliilla. Kolmanneksi uistelivat Pentti Koponen ja Juha Tikkala, 9310g. Kolmen kärki oli todella tiukka!

Kisa suurimmasta kuhasta oli tänä vuonna huima! Suuria kuhia tuli ennätysmäärä. Suurin oli venekunta Sami Karhu, Olli-Pekka Häkänen ja Sauli Karhun saalistama hieno 6,64 kiloa painanut kuha! Taistelu oli tasainen, sillä ero toiseksi suurimpaan kuhaan oli vain satoja grammoja. Toiseksi suurin 6,26 kiloa painanut kuha löytyi kilpailussa toiseksi tulleiden Marko Turusen ja Patric Malmstenin veneestä. Näiden kahden suurkuhan lisäksi kilpailun muita suuria kuhia olivat mm. Teemu Mäenrannan kipparoiman venekunnan 5,75kg, Janne Nevalaisen 5,41kg sekä Janne Joutsensalmen 5,4kg kuhat. Huikeita kaloja!

Lohjan Kalaseura kiittää kaikkia ennätyskisaan osallistuneita venekunta sekä yhteistyökumppaneita!

Cup jatkuu 21.7.2012 Päiväkumpu-uistelulla Karjalohjalla, tervetuloa!

TULOKSET

KUVAT

Muista myös Facebook-sivumme, jossa mm. muutama video pätkä Kuhauistajasta!

Comments are closed.