Lohjan Kalaseuran Mestaruusuistelu

Kimmo ja Santeri Kuokkanen, suurepi kuha 3,45kg

Lohjan Kalaseuran Mestaruusuisteluun starttasi 16 venekuntaa. Keli oli alussa tuulinen ja puolipilvinen, mutta rauhoittui iltapäiväksi. Suurinosa veneistä lähti Mustion suuntaa, mutta muutamat jäivät Aurlahden ja Isonselän vesille. Kalantulo oli varsin rauhallista ja syönti useimmilla heikkoa. Kilpailussa oli uutena sääntönä kolmen kalan rajoitus per kalalaji. Voittosaaliiseen ei rajoituksilla ollut juuri vaikutusta, sillä Kuokkasen Kimmo Santeri poikansa kanssa uistelu ylivoimaisen voittosaaliin. Voiton takasi kolme kuhaa ja kolme haukea, joista yhteispisteet 32890 pst.

Toiseksi kahdella kuhalla sijoittui venekunta Tuomas Hutri, JP Kinnunen, Jussi Hutri, Jussi Hietala 14370 pisteellä. Toinen kuhista oli kilpailun suurin kuha 3,8 kiloa.

Jussi Hietala ja kilpailun suurin kuha, 3,8kg

Kolmas oli Petri Sjögren, Tomi Nevalainen, Pasi Nevalainen, pistesaaliilla 12420, joka koostui kolmesta kuhasta.

Kilpailun 16 venekunnasta vain puolet toi kisakaloja puntarille.

TULOKSET

KUVAT

Kategoria(t): Kilpailut, Tulokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.