XXVII Kuhauistaja 2011

Hannu Kärkkäinen ja Kuhauistajan voittosaalista vuodelta 1986

Taas on se aika vuodesta, kun kuha alkaa olla uistelijoiden mielissä. Vedet ovat lämmenneet uimalämpöisiksi ja kuhat saalistavat aktiivisesti kudun jälkeen. Heinäkuu on vuoden paras kuhakuukausi ja illat valoisia kuhanuisteluun. Myös läpi yön uisteleminen aina aamun ensi sarastukseen asti on monelle mieleen. Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Suomen vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty uistelukilpailu, jo 27. peräkkäinen Kuhauistaja.

XXVII Kuhauistaja käydään 9-10.7.2011 klo 18-06.

Palkinnot ovat jälleen hyvät. Voittaja kuittaa itselleen upean Raymarinen karttaplotteri / kaikuluotain yhdistelmän!

Kuhauistaja 1986 palkintojen jako

10 parasta palkitaan ja varsinaisen kuhasarjan lisäksi muut kalat -sarjassa palkitaan kolme parasta.

Myös suurimmalle kuhalle on luvassa palkinto!

Muista osallistua myös perinteiseen Suurin Kuha -veikkaukseen kilpailukeskuksessa.

KISAINFO

XXVII KUHAUISTAJA 2011 ESITE!

HUOM! Autolla kilpailuun tulijat HUOM!

Samana viikonloppuna järjestetään Aurlahden rannassa Rantajamit, josta johtuen rannassa parkkipaikat tulevat olemaan vähissä. Suosittelemme laskemaan veneitä mahdollisuuksien mukaan esim. Hiidensalmen laskuluiskalta, josta on veneellä matkaa kisakeskukseen muutama kilometri.

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.